ernesto t34 Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam jestem nowy na tym forum ale bardzo potrzebuje waszej pomocy chciałbym stworzyć dioramke z call of duty modern warfare 2 z misji brytyjczyków czyli kap. price, soap ,nikolai i ghost w sceneri z uazem i smigłowcem ale niestety nigdzie niemoge znalezc odpowiednich figurek polecicie coś ?? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Podaj nazwę misji to zagram sobię w nią na kompie. I postaram się pomóc. A tak nawiasem to kocham Moder Warfare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Czekam na coś takiego, a tak poza tym w MW2 jest jak dla mnie za mało Afganistanu i Iraqu. Może znacie jakieś gry z tym rejonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Czekam na coś takiego, a tak poza tym w MW2 jest jak dla mnie za mało Afganistanu i Iraqu. Może znacie jakieś gry z tym rejonem? Właśnie fajnie, że nie ma bo nudny dla mnie trochę(wole się z Ruskimi nawalać po lasach) ale jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Medal of honor. To będzie to czego Ci potrzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 A może coś z Call of Duty MW ?? Np Misja pt "Bagno" gdzie Ambrams ugrzązł w błocie i musiałeś zabezpieczyć teren i pozabijać wrogów z rpg i tych bez rpg . Pamiętam ze na najwyższym poziomie ta misja to było piekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Taaak. Nowe medal of honor to mnóstwo afganu i innych pustynnych klimatów, jak bomby na komórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Zrobienie dioramki wykorzystując scenerie z gry to świetny pomysł... A jeszcze ciekawsze byłoby może wykonanie mapki z multiplayera... mnóstwo sreenów, planów i samemu można polatać po planszy i pomierzyć kałachem to i owo Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto t34 Napisano 16 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2011 przepraszam panowie że długo mnie nie było wyjazd.... ale tak jak kolega wyżej pisał dokładnie strzał w 10 chodzi o misje z abramsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi