plastikk Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Na stronce Jadara pojawiły się dwa leciwe modele RPM w 72. Są to mianowicie - Ford T Ambulance i Ford F T B[TFC]...opisane śa jako nowosć. Czy są to odświeżone formy?Nowe formy?Poprawione formy? Kalki do Ambulansu są bogatsze - plus malowanko ''żabojadów''... Ktoś coś wie więcej w tym temacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Witam, podbijam pytanie. Wlasnie robie ambulans RPMa i poszukuje malowania brytyjskiego (nie moge znalezc na sieci) i francuskiego. Ktos moze to zakupil w tak zwanym miedzyczasie? Pozdrawiam Krzysztof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cruenzo Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Mi się wydaje, ze to będzie nowe, ale tylko pudełko i kalki właśnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Nie wiem Plastik o jaką skalę Tobie chodzi, ale wiem, że np. w skali 1/48 RPM wypuścił właśnie Forda i są to nowe formy i recenzje mają znakomite!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Nie wiem Plastik o jaką skalę Tobie chodzi, ale wiem, że np. w skali 1/48 RPM wypuścił właśnie Forda i są to nowe formy i recenzje mają znakomite!. ''Na stronce Jadara pojawiły się dwa leciwe modele RPM w 72.[[ Czytamy całosć wątku. Co do 1/48 to owszem - czapa z głowy za ten model...rozgrzebanego mam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts