plastikk Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Na stronce Jadara pojawiły się dwa leciwe modele RPM w 72. Są to mianowicie - Ford T Ambulance i Ford F T B[TFC]...opisane śa jako nowosć. Czy są to odświeżone formy?Nowe formy?Poprawione formy? Kalki do Ambulansu są bogatsze - plus malowanko ''żabojadów''... Ktoś coś wie więcej w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Witam, podbijam pytanie. Wlasnie robie ambulans RPMa i poszukuje malowania brytyjskiego (nie moge znalezc na sieci) i francuskiego. Ktos moze to zakupil w tak zwanym miedzyczasie? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Mi się wydaje, ze to będzie nowe, ale tylko pudełko i kalki właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Nie wiem Plastik o jaką skalę Tobie chodzi, ale wiem, że np. w skali 1/48 RPM wypuścił właśnie Forda i są to nowe formy i recenzje mają znakomite!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 Nie wiem Plastik o jaką skalę Tobie chodzi, ale wiem, że np. w skali 1/48 RPM wypuścił właśnie Forda i są to nowe formy i recenzje mają znakomite!. ''Na stronce Jadara pojawiły się dwa leciwe modele RPM w 72.[[ Czytamy całosć wątku. Co do 1/48 to owszem - czapa z głowy za ten model...rozgrzebanego mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi