Kazik Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 No i przyszła szybka paczka ze wschodu zawartość. Karoseria w kolorze trochę a'la szybkie subaru rzuca się w oczy kilka miejsc wrażliwych na silny uścisk. Do tego takie piękne balony dla uchwycenia skali 19" które upycham do F100 Teraz ramki. Srebrna m.in. z grillem kolejna z m.in. felgami i kolejna z pakietem Sport Options tj. orurowaniem, drabinką i drugim kompletem felg szybki w tym przeźroczysta maska i kalki, niestety już w dość kiepskim stanie komplecik śrubek i sprężynek duże ramki, na początek czarna z ramą i elementami podwozia, silnika, zawieszenia itd. szara ramka z elementami nadwozia i niestety z wanienką dwie deski rozdzielcze dla lewo lub prawostronnego ruchu wanienka to taka mała amfibia przy okazji widać pęknięcie w takim miejscu to jeszcze nie jest źle. Ostatnia mniejsza czarna ramka m.in. z elementami przeniesienia napędu Instrukcja dla ciekawych (fotki bo nie znalazłem w sieci skanu a sam nie mam dostępu) Moim zdaniem bardzo ciekawy model. Jakość jak to starsza Tamiya, na przyzwoitym poziomie. Jest trochę większych szwów ale na pewno wszystko się fajnie składa. I jak tu nie rozgrzebać kolejnego modelu , aaaaaaaaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielo20 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 I to bardzo ciekawy, pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Też takiego chcę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Ale się napaliłem na ten model. Idę grzebać w ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Jest dużo ale zwykłych Pajero ale też nie są najtańsze, ok.50$ + przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 No bardzo ciekawy modelik jestem ciekaw jak ci on wyjdzie. Oby jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Byłem ciekaw tego ruchomego zawieszenia i zrobiłem sobie mały próbny montaż jak go dociążyć to daje radę bez problemu tyle że patfix nie utrzymał koła W porównaniu do AMT to to jest hi-tech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Model jest niesamowity W AE86 z Aoshimy też mam ruchome zawieszenie na sprężynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi