hank Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 mam ruiny budynku z gipsu, niestety podczas transportu pare elementow uleglo uszkodzeniu, czym zatem przykleic - polaczyc te odlamane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Też gipsem Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 Ewentualnie na wikol. Zawsze zostaje cyjano-akryl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank Napisano 18 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2007 wikol sie nie sprawdza, cyjano sprobuje ale cos mi mowi ze tez nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 wydaje mi się że cyjano możę wsiąknąć w gips i nie chwycić...próbowałbym butaprenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank Napisano 18 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2007 wlasnie. hmm... a moze by sprobowac jakims klejem do plytek cos tam zalega w piwnicy. kompletnie nie mam pomyslu bo spoina musi byc malutka sciany polamaly sie w miejscach gdzie jest bardzo wyrazna faktura fasady, ceglu i takie tam, cholera jak to ugryzc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Klejem polimerowym próbowałeś? Chociaż najlepszy i tak byłby gips, może ktoś sobie robi remont w okolicy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 wydaje mi się że cyjano możę wsiąknąć w gips i nie chwycić...próbowałbym butaprenem. - mozna kupic klej "cyjano" o konsystencji zelowatej. Trza sie wybrac do jakiegos mearketu budowlanego - na 99.9% sie uda. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2007 juz wiem sprawdzone gips do gipsu nie gipsem choc pewnie tez mozna ale cyjano efekt super !!! wszystko naprawione i jakie perspektywy na przyszlosc. bardzo dzieki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi