reggy Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Witam, Oto mój drugi model pancerki w 1:35, a pierwszy który pokazuje na forum. Model bardzo przyjemny, samosklejalny. Malowanie pudełkowe, z 1941 roku, więc figurki raczej niezbyt pasujące, ale to jedyni niemieccy czołgiści jakich udało mi się na dzień dzisiejszy zdobyć. Swoją drogą są to moje pierwsze figurki. Diorama, a raczej eksperymentalna podstawka, na której testowałem różne techniki, również jest moją pierwszą. Ale przechodząc do rzeczy, fotki w galerii: http://picasaweb.google.com/piotrreddig/PanzerIV Proszę o komentarze i krytykę! Fotki z budowy: http://picasaweb.google.com/piotrreddig/PanzerIVEDragon P.S. W galerii po przybliżeniu poczekajcie chwilę na wyostrzenie zdjęcia (lupka w prawym górnym rogu nad fotką). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek R Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Jak to jest twój drugi model w tej skali to co lepiłeś wczesniej Dla mnie bomba wszystko jest super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweler Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 lol,bardzo fajny,ladnie przybrudzony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert G Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Model ekstra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Filipek Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Model świetny! Bardzo ładnie wykonane ślady eksploatacji i przybrudzenia... Też mam go właśnie na warsztacie swojego męczę już czwarty miesiąc:) Model przepiękny z mnóstwem detali i części. Mam jednak kilka uwag co do wykonania: pokrywy silnika powinny być te gładkie, bez otworów. Te z otworami są charakterystyczne dla afrykańskiej wersji wczesnych panzerów IV. Poza tym brakuje wszystkich sprężyn przy błotnikach i tylny reflektor jest niepomalowany... Ale nie ujmuje to efektowności modelu i czapki z głów jeśli to Twój drugi model! pozdrawiam, Radek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted April 18, 2007 Author Share Posted April 18, 2007 Dzięki za uwagi! Postaram się poprawić reflektor i sprężynki. Bezproblemowo da się to zrobić. Moja nieuwaga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolvi Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 ładne pończoszki i fajny model :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts