reggy Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam, Oto mój drugi model pancerki w 1:35, a pierwszy który pokazuje na forum. Model bardzo przyjemny, samosklejalny. Malowanie pudełkowe, z 1941 roku, więc figurki raczej niezbyt pasujące, ale to jedyni niemieccy czołgiści jakich udało mi się na dzień dzisiejszy zdobyć. Swoją drogą są to moje pierwsze figurki. Diorama, a raczej eksperymentalna podstawka, na której testowałem różne techniki, również jest moją pierwszą. Ale przechodząc do rzeczy, fotki w galerii: http://picasaweb.google.com/piotrreddig/PanzerIV Proszę o komentarze i krytykę! Fotki z budowy: http://picasaweb.google.com/piotrreddig/PanzerIVEDragon P.S. W galerii po przybliżeniu poczekajcie chwilę na wyostrzenie zdjęcia (lupka w prawym górnym rogu nad fotką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 Jak to jest twój drugi model w tej skali to co lepiłeś wczesniej Dla mnie bomba wszystko jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 lol,bardzo fajny,ladnie przybrudzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert G Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 Model ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 Model świetny! Bardzo ładnie wykonane ślady eksploatacji i przybrudzenia... Też mam go właśnie na warsztacie swojego męczę już czwarty miesiąc:) Model przepiękny z mnóstwem detali i części. Mam jednak kilka uwag co do wykonania: pokrywy silnika powinny być te gładkie, bez otworów. Te z otworami są charakterystyczne dla afrykańskiej wersji wczesnych panzerów IV. Poza tym brakuje wszystkich sprężyn przy błotnikach i tylny reflektor jest niepomalowany... Ale nie ujmuje to efektowności modelu i czapki z głów jeśli to Twój drugi model! pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2007 Dzięki za uwagi! Postaram się poprawić reflektor i sprężynki. Bezproblemowo da się to zrobić. Moja nieuwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 ładne pończoszki i fajny model :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi