sir.michal Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam, prezentuje wam mój ostatni ukończony twór.Model sklejało się dość przyjemnie obyło się bez większych problemów.To chyba na tyle, nie wiem co mam więcej napisać.Jak będziecie mieć jakieś pytania co do wykonania to walcie śmiało. Teraz pozostawiam model waszej ocenie. Model odniósł już też swój pierwszy sukces. Mam nadzieję że się podoba. Macie jakieś zastrzeżenia co do zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Czemu model taki zerdzewiały, a jego działa (wyżutnie) są całe? I trochę ten pojazd lewituje (widać na pierwszym zdjęciu) Ps. Gratuluje dyplomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Startowałeś jako junior czy senior ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 widać na dyplomie, ze jako junior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Model nie zardzewiał to Wietnamska ziemia, jedna lufa składała się z trzynastu części więc składanie ich to był horror, a co do lewitacji to nie widać tego aż tak w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi