Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam,

czy i ewentualnie gdzie sa sklepy modelarkie w rwocławiu jak moze mi ktos pomóc ?

darek

Po słownik ortograficzny to do księgarni trzeba się udać.

• 3 months later...
Napisano

Witam. Dawny "Salonik modelarski" został przeniesiony z ulicy Traugutta na Mierniczą 28 (400m dalej, boczna ulica Traugutta) i od piątku jest już otwarty. Zapraszamy.

Napisano

Witam. Mam nadzieję, że będzie. Sklep dopiero się rozkręca. Jest trochę modeli na półkach, większość rzeczy z katalogów Italeri, Revell, Trumpeter, Dragon, HobbyBoss i innych dostępna jest w przeciągu paru dni.

A póki co od poniedziałku obowiązuje zniżka 10% na wszystkie modele będące na stanie sklepu (aż do odwołania). Polecam i zapraszam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam. Bardzo często pojawia się opinia, że farby Pactry to te same farby co Model Master, tylko rozlewane w europie - nie potwierdzę, nie jestem tu ekspertem. Obecnie na sklepiej była pełna gama pactry. Farby Gunze seria H i C są dostępne w ciągu dwóch/trzech dni. Widziałem też katalog Humbrol'a o inne nie pytałem, bo sam maluję farbami Gunze ale zapytam jak bedę w sobotę. Z chemii są podstawowe rzeczy na sklepie i to co jest w katalogu firmy Gunze, Wamod i niektóre rzeczy z Tamiyi jest dostępne po dwóch/trzech dniach.

Nie ma jeszcze wielu klientów, więc nie można pozwolić sobie na posiadanie całego asortymentu na sklepie. Dwa/trzy dni i rzeczy są przywożone z hurtowni po dobrych cenach Zapraszamy w sobotę. Po rozmowie z właścicielem, można poprosić o jego numer i na bieżąco zamawiać sobie towar.

Napisano

Witam,

byłem w tym sklepie dzisiaj. Jest dużo modeli sprzętu latającego i kołowo-gąsienicowego, trochę figurek - na razie brak pływadełek. Dość duża różnorodność firm. Właściciel zapowiada stałe rozszerzanie asortymentu. Mam maila, mogę wysłać na pw.

Pozdrawiam.