Jump to content

BoaR HackeR - mała premiera nowej polskiej figurki ;)

KędzioR_vo
 Share

Recommended Posts

Witam

Jakiś czas temu założyłem tutaj galerię figurkową. Tym razem postanowiłem pochwalić się nową, polską miniaturką na modelarskim forum

Ta figurka to BoaR HackeR z nowego systemu bitewnego tworzonego w Polsce. Jest w "skali" 28mm, choć ma z 36mm. Mój figs miał być jednym z oficjalnych malowań, ale szef wybrał inaczej i prawdopodobnie świniak zostanie tylko moją wariacją i zwiększy ilość dziwnych figurek na mej półce :P W każdym razie dość paplania, nie mogłem użyć metalików, stąd jest jak jest :P

CmonDuze2.jpg

Fotka porównawcza z figurkami morannon orka z LotRa i naffatun z Infinity (kliknijta ;) )

dodIMG_8221km.jpg

Oraz różne nieco większe fotki z tej sklejki powyższej i nie tylko: 1, 2, 3, 4, 5 i 6...

No i link do albumu CoolMini - http://www.coolminiornot.com/277367 - jeśli figurka się podoba, to wszystkie 8 i wyżej będą mile widziane ;)

PozdRawiam

Dzięki za komentarz Przy tej figurce zdjęć z warsztatu nie mam... Kiedyś napisałem kilka artykułów o malowaniu miniatur, parę przepadło w przestrzeniach internetu, zostały jeszcze o robieniu kosmicznego drapieżcy - LictoRa oraz futurystycznego Throne of Judgement. Modele starsze, nieco gorsze, przynajmniej Tron ;)

Jak będę robił kolejne swoje maleństwa, to spróbuję wrzucić dodatkowe fotki

PozdRawiam

P.S. Założyłem wcześniej na tym forum temacik z podsumowaniem starszych dokonań ;) i tam są prawdziwie małe figurki - jak Ghoule chociażby

Knury chyba nie - zostałem potraktowany niezbyt poważnie przy pracy nad tą figurką i dalej nie będę się bawił ;) Ale sam zbieram chociażby Wilczarzy z KonfRontacji (jak ten Predator) czy Alchemików, którzy też mają dość nietypowe figurki (jak TygRys, także dość różne od rzeczonych "esesmanów i beastmanów" ;)

Chociaż teraz raczej porobię coś ludzkiego - pewnie Haqqislam z Infinity

PozdRawiam