KędzioR_vo Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Witam Jakiś czas temu założyłem tutaj galerię figurkową. Tym razem postanowiłem pochwalić się nową, polską miniaturką na modelarskim forum Ta figurka to BoaR HackeR z nowego systemu bitewnego tworzonego w Polsce. Jest w "skali" 28mm, choć ma z 36mm. Mój figs miał być jednym z oficjalnych malowań, ale szef wybrał inaczej i prawdopodobnie świniak zostanie tylko moją wariacją i zwiększy ilość dziwnych figurek na mej półce :P W każdym razie dość paplania, nie mogłem użyć metalików, stąd jest jak jest :P Fotka porównawcza z figurkami morannon orka z LotRa i naffatun z Infinity (kliknijta ;) ) Oraz różne nieco większe fotki z tej sklejki powyższej i nie tylko: 1, 2, 3, 4, 5 i 6... No i link do albumu CoolMini - http://www.coolminiornot.com/277367 - jeśli figurka się podoba, to wszystkie 8 i wyżej będą mile widziane ;) PozdRawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Fajna świnia, podoba mi się cieniowanie. Gzie można nabyć te figurki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KędzioR_vo Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Na razie firma nie ruszyła oficjalnie, można chyba przez Facebooka poszukać Sapphire Wars czy jakoś tak Dzięki za komentarz - cieniowanie to dla mnie podstawa zabawy z figurkami ;) PozdRawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Witam. Jak dla mnie to wszystko elegancko, wrzucisz warsztat, jak malujesz figurki? Ps. Aż nie chce się wierzyć ze to 28mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KędzioR_vo Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Dzięki za komentarz Przy tej figurce zdjęć z warsztatu nie mam... Kiedyś napisałem kilka artykułów o malowaniu miniatur, parę przepadło w przestrzeniach internetu, zostały jeszcze o robieniu kosmicznego drapieżcy - LictoRa oraz futurystycznego Throne of Judgement. Modele starsze, nieco gorsze, przynajmniej Tron ;) Jak będę robił kolejne swoje maleństwa, to spróbuję wrzucić dodatkowe fotki PozdRawiam P.S. Założyłem wcześniej na tym forum temacik z podsumowaniem starszych dokonań ;) i tam są prawdziwie małe figurki - jak Ghoule chociażby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Fajny knur.... planujesz dalsze świńskie postacie? Jest to jakaś alternatywa dla wszechobecnych esesmanów i beastmanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KędzioR_vo Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 Knury chyba nie - zostałem potraktowany niezbyt poważnie przy pracy nad tą figurką i dalej nie będę się bawił ;) Ale sam zbieram chociażby Wilczarzy z KonfRontacji (jak ten Predator) czy Alchemików, którzy też mają dość nietypowe figurki (jak TygRys, także dość różne od rzeczonych "esesmanów i beastmanów" ;) Chociaż teraz raczej porobię coś ludzkiego - pewnie Haqqislam z Infinity PozdRawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi