Y@ro Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Witam, o to krótka fotorelacja ze zlotu 01-02/05/2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek_G Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 fajne malowania. Dzięki za fotorelacje. Do Admina. Można było wybrać ciekawsze zdjęcie na pierwszą strone NIŻ TE KOSZMARNE TRUPY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Super ciężarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpik Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Można było wybrać ciekawsze zdjęcie na pierwszą strone NIŻ TE KOSZMARNE TRUPY. Te "trupy" wg. mnie są jak najbardziej na miejscu. Ukazują możliwości aerografów, którymi takie cacka na sprzęcie motoryzacyjnym się robi. Nikt chyba nie ma cienia wątpliwości co aerografy znaczą dla modelarzy, a to jest w końcu strona o modelarstwie. Sama tematyka jest w tym przypadku wtórna i mnie osobiście mało wzrusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek_G Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Można było wybrać ciekawsze zdjęcie na pierwszą strone NIŻ TE KOSZMARNE TRUPY. Te "trupy" wg. mnie są jak najbardziej na miejscu. Ukazują możliwości aerografów, którymi takie cacka na sprzęcie motoryzacyjnym się robi. Nikt chyba nie ma cienia wątpliwości co aerografy znaczą dla modelarzy, a to jest w końcu strona o modelarstwie. Sama tematyka jest w tym przypadku wtórna i mnie osobiście mało wzrusza. Strona o modelarstwie nie trupiarni. Kunszt w użyciu aero ...hmm wg mnie to zdjecia kobiet zwaszcza twarzy to jest kunsz a nie proste czaszki. Uważam za nie stosowne umieszczanie trupów na stronie startowej. Zdjecia fajne , malowania super, wyczucie smaku u admina marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Marek_G To proszę narysuj takiego umrzyka a przyznam Ci rację. Nie wiem w czym się specjalizujesz po podpisie wnioskuję ze w samolotach. A tam użycie aerografu kończy się na położeniu jednego kolory na samolot. No albo jakieś maskowanie w przypadku kamo. Ale poproszę o identyczny malunek jak na zdjęciu na startowej. A nie ten z flagi pirackiej. BTW po twoich postach jakie napisałeś uważam ze nie masz na tyle doświadczenie aby oceniać co jest proste w malowaniu a co nie. Wiec proszę trochę przemyśleć temat. Ja rozumiem nie lubisz trupów ale tu chodzi o same malowanie a nie o to co to malowanie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Może i umiejętności mają duże ale jeśli chodzi o dobór "tematyki" to jest śmiech i żenada. Motory, wilki, kobiety w bikini, scenki z hollywoodzkich produkcji czy inne bzdury. Kicz i tandeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpik Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Jak już napisałem, tematyka jest wtórna i nic z brakiem smaku nie ma wspólnego. Jak by była tematyka F-14 to też by się ktoś czepnął czemu np. akurat są foty formacji co ma trupie czachy na statecznikach pionowych. Typowy malkontentyzm tych co to w naturze mają i MUSZĄ się po prostu czepnąć i już. Jedni bez kawy umrą jak dnia nie zaczną, inni muszą szpileczki na forach wbijać. Tematyka (trupy, kobitki itp.) już są ostro wyświechtane, ale o gustach się nie dyskutuje. DAM SOBIE GŁOWĘ UCIĄĆ, że nie ma takiej tematyki, do której się nie można przywalić. O to nam tu na tym forum chodzi? Oceniajmy kunszt. Można się równie dobrze przyczepić, że my modelarze, w 70-80% odtwarzamy tematykę związaną z militariami, konfliktami zbrojnymi i wojną. Nie wierzę, że wojna ma coś wspólnego z ogólnie i szeroko pojętym tzw. dobrym smakiem. Podsumowując - trochę dystansu i optymizmu - czyńmy świat choć trochę mniej zgorzkniałym, to nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Świetne foty! Można prosić o więcej fotek starych aut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2011 to by było na tyle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi