Piotr_P Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 (edytowane) Chciałbym się podzielić swoją dzisiejszą przygodą na lotnisku Okęcie. Jechaliśmy sobie z żoną i synem ,tak od niechcenia na lotnisko zrobić przyjemność dzieciakowi bo lubi patrzeć na samoloty i trafiła nam sie niesamowita gratka.Tuż przed podjazdem w "nasze" miejsce podglądania widzimy na horyzoncie wieleeeelkie "COŚ" .Gdy tylko spojrzałem już wiedziałem "któż" to taki.Największy samolot jaki widziałem właśnie wylądował. Oto choć jedno zdjęcie (z kilku marnych bo zrobione tylko komórką) więcej można obejrzec bodajże żona mi mówiła na spoter.pl ( zrobione przez tych którzy mieli "większy kaliber"......obiektywów Edytowane 3 Maja 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 fajnie ale to an124 nie 224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rvlt_n616 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Ten największy jest "ciutkę" większy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 I nazywa sie 225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 tak to jest jak się człowiek ograniczył do II wojny swiatowej tak czy siak samolot był ogromny ps opis poprawiony bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 heh pozazdrościć widoku i wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 widok Ruslana godny pozazdroszczenia....jest duży niema co ...dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi