kermit zaba Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Witam! Mam przyjemność przedstawić Państwu model samolotu, który podczas służby rzadko wracał do bazy w całości Zestaw już nie produkowany, na instrukcji, pudełku i kalkach jest wybity rok 2007. Na koniec pytanie zagadka: Czemu w moim modelu komory podwozia i jego pokrywy są totalnie ogolone z przewodów W instrukcji widać elegancką fakturę, w inboxie na TEJ stronie też mamy piękne wypraski z wnętrzem komór, a u mnie psikus... Czy ktoś może miał do czynienia z blachami do tego sprzętu? Jest sens inwestować w taką waloryzację? Planuję dokupić do niego kokpit z pavli, więc blachy byłyby potrzebne do uatrakcyjnienia powierzchni zewnętrznych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Heh, w Zvezdzie komory są jeszcze gorsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Naprawdę nie masz czego żałować . To co tam jest w tych komorach fabrycznie zrobione to jakaś karykatura przewodów i wszystkiego co tam ma być. Ja w swoim mam i nie wiem dlaczego w twoim nie ma ale tak jak napisałem nie ma czego żałować. Pozdrawiam. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Sam model, choć zewnętrznie całkiem fajny jest podobno merytorycznym niewypałem. Przykładany do planów 4plus wypada ponoć mizernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 22 Maja 2011 Autor Share Napisano 22 Maja 2011 No dobra, przekonaliście mnie z tym podwoziem, coś się zmontuje we własnym zakresie. A tutaj taki drobiazg który mi wpadł w ręce w ToraToraTora: Warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi