griszq Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Witam, chciałbym zapytać z czego można zrobić taką podstawkę. Dokładniej chodzi mi o ten "patyk", jak na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Przezroczysta rurka wygięta na gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
griszq Napisano 7 Maja 2011 Autor Share Napisano 7 Maja 2011 OK, można taką rurkę kupić? Ewentualnie coś, z czego można by ją wyjąć? sorry, że takie głupie pytanie, ale w żaden sposób znaleźć ani wymyśleć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Na pewno gdzieś się da kupić. Nie wiem tylko, gdzie. Może w jakiejś castoramie albo czymś podobnym . Zaznaczam, że pewny nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Sam się zastanawiam nad tego typu podstawką wiec jak ktoś ma namiary na tego typu przezroczyste rurki to niech nie trzyma tego w tajemnicy tylko śmiało może się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
griszq Napisano 7 Maja 2011 Autor Share Napisano 7 Maja 2011 Dzięki. Pójdę dzisiaj zaglądnąć do Praktikera, bo mam niedaleko. Także dzięki Ci bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Jak wrócisz, to napisz, czy było, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadas_75 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Ramka z oszklenia profilowana na gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Artykuł z ARC na temat: http://www.aircraftresourcecenter.com/tnt1/101-200/tnt161-bases-Middleton/00.shtm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
griszq Napisano 7 Maja 2011 Autor Share Napisano 7 Maja 2011 Jednak nie dałem rady podejść do Praktikera, ale poszperałem na necie i http://www.plastics.pl/content/pliki/255/katalog_reklama_2010_plexiglas.pdf mają o ofercie takie rurki z tym, że z plexi. W sumie tanie jak barszcz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi