athlon5 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Przedstawiam mój ostatni wytwór. Z braku odpowiednich kalek narazie ma to co ma. Zdjecia też postaram sie zrobić lepsze ale narzaie nie mam czasu i warunków Oceniajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Nieznam się na takich pojazdach (wole te z WWII) ale wygląda ładnie, lecz jest za czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Niezła robota, choć model prezentuje chyba wóz w stanie defiladowym Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 7 Maja 2011 Autor Share Napisano 7 Maja 2011 No może nie defiladowym ale fakt "tynkowany" nie jest { i już nie będzie} Wszelkie pojazdy-nie tylko wojskowe maja to do siebie,że czasami bywają też czyste,lub prawie czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 fajowy czyścioszek.Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Ładna praca - gratuluje i nie daj się namówić na ufloganie go. Dobrze jest jak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 często spotykałem w wojsku BWP-1 w takim stanie szczególnie jak wyciągali je z kondonów Wozik piękny tak model jak i oryginał W wojsku byłem dowódcą BWP-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi