Gulumik Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam Przedstawiam dwa następne modeliki są to BA-64 (AER) i BA-3 (Zwezda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 całkiem fajne, mi się podobają, oba wyglądają na znużone drogą teraz tylko należy je postawić na jakiejś dioramce pozdrawiam, Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Dla mnie bomba! Pierwszy super (tylko te kalki za jaskrawe) a drugi jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Dla mnie też super.Chociaż bardziej podoba mi się BA-3.Przynajmniej nie jest to radosna twórczość jak w poście wyżej(o BA-3). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2007 i wystarczyły mi na zrobienie tego BA-3 trzy dni ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi