marcel Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam Szanownych Kolegów, Proszę mnie nie kopać, opluwać, przeklinać to tak tytułem wstępu. Poszukuje informacji, przepisu bądź linku do strony WWW gdzie dowiem się jak wykonać odpryski eksploatacyjne farby. Dokładniej rzecz ujmując chodzi o to aby odpryski ukazywał np. aluminium czyli miały kolor srebrny w miejscach najbardziej narażonych w samolotach, np. okolice kabiny itp. Będę przeogromnie wdzięczny za wskazanie miejsc w którym poczytam na temat wykonania w/w śladów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 A prosze uprzejmie... http://modelwork.pl Wystarczy tylko poszukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2007 Jak ja lubię takie mondrale , znam opcje szukaj napisałem link do WWW a nie prosiłem o gotowy przepis. Jeżeli wymiana informacji na tym forum polega na "WEŻ SE ZNAJDZ !!" to ..... . Bez urazy dla pozostałych kolegów na tym forum. Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 marcel a wpisałeś w wyszukiwarce : "+odpryski" ? Ja znalazłem przez pare minut chyba z 5 sposobów - a to dopiero początek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 napisałem link do WWW a nie prosiłem o gotowy przepisPrzepraszam bardzo, a co ja Ci podalem? Wiesz pytasz o linka www na stronie, gdzie masz gotowe odpowiedzi... Nie wiem, moze ja zle pojmuje Twoj tok rozumowania, ale pytajac o link do strony chcesz docelowo znalesc gotowy przepis, prawda? A na TEJ stronie znajdziesz duzo gotowych przepisow, rowniez na temat, ktory Cie interesuje. No chyba, ze zbierasz linki ot tak sobie, kolekcjonersko. W takim ukladzie przepraszam i rehabilituje sie podajac linka do strony www: KLIK Tak moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam, Majek zwracam honor, muszę dopracować właściwie to już podejżałem jak wpisywać "łańcuch słów" w wyszukiwarce aby osiągnąć zamierzany efeky. Oto mniejwięcej mi chodziło . Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Ikar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi