kapral Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Z góry zaznaczam, że nie jestem "figurkowcem" więc to na pewno nie jest ekstraklasa. Tym nie mniej bardzo lubię umieszczać figurki na dioramach czy przy modelach. Chciałem Wam pokazać WINIETKĘ popełnioną przeze mnie już jakiś czas temu, ale jeszcze nie pokazywaną w necie. Niektórzy może spotkali się z nią na konkursach czy wystawach. Zdjęcia robione na szybko chodziło mi o "wstrzelenie" się w dywagacje w temacie : Diorama - winietka - model - figurka. Zapraszam: Zapraszam do oglądania, oceniania i dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Producent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Fajna robota ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 peter usiłowałem znaleźć jakieś reszki opakowania po nich, ale niestety za dużo czasu minęło. Nie wiem czy to nie czasem Andrea, ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Scenka sama w sobie przyjemna i ciekawa. Figurki rzeczywiście są od Andrei. Co do malowania, to co najwyżej średnio Ci wyszły ale sam pisałeś, że przy figurkach nie siedzisz a na pewno następne będą lepsze. Co rzuca mi się w oczy to jakieś paprochy na siedzącej figurce szczególnie prawa ręka, niewyraźne malowanie oczu oraz parę niedociągnięć pędzla. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 Wojtku, masz rację. Weź jednak pod uwagę, że w normalnych warunkach nie masz szans tego zobaczyć. Nawet patrząc z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Fajna scenka. Faktycznie spotykana tu i tam ;) Woda. Podoba mi się woda ładnie zrobione fale przy pniaczkach idące do brzegu. Można zapytać czym izolujesz podstawkę przy wylewaniu wody? Mnie często żel ucieka :( Używam już nawet silnie trzymającego "skocza" Jak wspomniał Wojtek, figurki to Andrea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi