mirand Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Witam.Przedstawiam parę zdjęć mojego mańka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Fajny ten Man, podoba mi sie, ze zrobiles okablowanie ramy no i kolor bardzo mi przypadl do gustu. Co mi sie jednak nie podoba to sposob w jaki zrobiles zdjecia - przydaloby sie kilka konkretniejszych i wyrazniejszych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Model wygląda bardzo przyzwoicie, podoba mi się Fotki nie powalają, może postaraj się o lepsze Gratuluję ładnego modelu i życzę takich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Model fajny, ciekawie wyglądają te czerwone chlapacze, manik teraz jest bardzej sportowy coś w stylu wrc. Życzę powodzenia w dalszym sklejaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Jeśli się nie mylę to Twój Man stał obok mojej białej Magnumki na II Krakowskim Festiwalu Modelarskim Bardzo ładny i czysto sklejony model. Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirand Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 Dokładam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Bardzo dobre zdjęcia No co tu dużo gadać, świetnie zrobiony model z pudła - takie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Model wykonany bardzo ładnie i przede wszystkim starannie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Na to wlasnie czekalem, pieknie Ci wyszly uszczelki w szybach, i w ogole super model..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Bardzo ładny model i świetne wykonanie. Gratuluję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi