Gulumik Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam oto ostatnie moje wczoraj ukończone ciągniki - modele oczywiście prosto z pudła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Bardzo fajne, tylko, że ogromna szkoda, że nie w polskim malowaniu. A jak to w ogóle skala jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Mirage 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Moim zdaniem to 1/35 ,sam kiedys skleiłem C7P w wersji niemieckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 To jest chyba 1/35. Ale gąski to są chyba fatalnej jakości, choć z tego co widzę to wyciagnełeś z nich maksimum możliwości. Ja też żałuję, że nie w polskim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 30 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2007 Przepraszam moja wina nie podałem skali oczywiście 1:35 Mirage gąski gumisie jakości..... - wiadomo jakiej ;) Będą polskie malowania i nie tylko C7p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi