Maverick Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Chciałem przedstawić kolejną moją odsłonę Skakanki, tym razem DARK DIAMOND. Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirand Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Miały być zdjęcia modelu,a nie prawdziwej ciężarówki.Super robota!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Witam, Model ładnie wykonany podoba mi się oświetlenie. Źle przykleiłeś z tyłu ściankę górną do globa powinna być odwrotnie. Szkoda też, że się nie skusiłeś na odlew kierownicy mam taki jak coś "priv", poprawiło by to efekt. Jeszcze odcisnęły się ślady "rombów" na spoilerach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielo20 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Wow niezła Scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 No nieźle się postarałeś. Piękna robota oby takich więcej. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Model piękny tylko te chromowane felgi...są ohydne.Nie mogłeś pomalować je na jakiś srebrny, czy cuś?Albo dać choć nakładki na przednie śruby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Piekny model, bardzo fajnie Ci wyszlo oswietlenie. Kalki tez polozyles dobrze. Co mi sie jednak nie podoba to ta gazeta Playboya w kabinie - nie wszyscy kierowcy ciezarowek to zboczency i erotomani.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 tomeka6, nie popadaj w skrajność. Leży gazetka, nie szukaj tu mi jakiś podtekstów Chyba tez nie twierdzisz, ze wszyscy którzy czytają playboya to zboczeńcy? Nie czepiajmy się, bo to fajny smaczek, który buduję świetne wrażenie o modelu. Świetny lakier, kalki, wykonanie, ale mój faworyt to piękne oświetlenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 Bardzo dziękuje Wszystkim za opinie:) Wiesz irizar, że dopiero po Twoim poście się zorientowałem, masz oko ;) Młody, co do chromu to starałem się jak najbardziej upodobnić ją do oryginału, a tam jest go mnóstwo m.in. na felgach. Jedynie nie osłaniałem chromami ramę z tyłu aby było widać przewody itp. tu masz filmik Tomeka6, dodając akcencik z plejbojem nie przyszło mi nawet do głowy aby tak pomyśleć o kierowcach ciężarówek :/ sam mam uprawnienia do kierowania ciężarówkami ... ale oczywiście szanuję Twoje zdanie i jeśli jakiegos Truckera uraziłem to przepraszam oprócz plejboja jest jeszcze inna gazetka Rabbit666 dzięki, że wybroniłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 No masz rację, ogólnie chrom wygląda fajnie , ale ten z Italerowskich zestawów jest jakiś dziwny, taki, trudno to wyrazić, ale inny niż ten prawdziwy, metalowy... .Nadaję taką zabawkowość modelowi.Nie to samo co prawdziwy, mimo wszystko należą Ci się wielkie brawa za model ja nigdy bym czegoś takiego nie zmajstrował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam Skakanka doczekała się naczepy ;) O to fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Super robota ! Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Piękności zarówno solo jak i z "ukochaną" teściową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Światła dorabiane na fotoszopie czy wmontowane diody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Światła dorabiane na fotoszopie czy wmontowane diody ? Eeee nie nie, to nie fotoszop jedyny zabieg jaki dokonałem fotoszopem to zmiana rozdzielczości zdjęcia do modelu są diody wmontowane tutaj link z konkursu w Będzinie viewtopic.php?f=57&t=26295&start=45 w naczepie też są diody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Brak mi słów piękna robota ,świetnie się prezentuje z naczepą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 No teraz z naczepa wyglada super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7TP Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 witam mam pytanko jak zrosiłeś przy tej scani drzwi otwierane bo jeśli wiem to ten model orginalnie nie ma otwieranych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinr83 Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Witam. Bardzo fajny model mam pytanie jakim kolorem malowałeś kabinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JayPay Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 marcinr83 z tego co mam w archiwum rozmów z właścicielem modelu to numer lakieru to: MA 652.02. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 Witam Dokładnie to jest ten kolor. Baza lakierów samochodowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinr83 Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Dzięki Panowie za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi