Marek Michalski Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Mam małe pytanko . Moze mi ktoś podpowie jakim czasopiśmie zamieszczono plany czołgu T-55. Konkretnie jakie i numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 T-55A М-Хобби 1995-05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2011 Dzieki Jarekk. Znalazłem w swoim archiwum , jest to MH 3(8)96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2011 Jednak Ty miałeś racje , u mnie był blednie wpisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Wiedziałem Dobre są też w Modellbau Heute, ale numery nie pamiętam (były na jakimś rosyjskim forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi