bazylms Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Nie wygląda źle, ale gąsienic w takim stanie nie powinno wkładać się do pudła - marnotrawstwo materiału. Cytuj
Marek Michalski Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Pociesz się ,tej firmie to zdarzało się nagminnie. W 79 robiłem Shermana Bandai w cztery osiem i tez miałem pecha z gąskami . Jedna była z jednej strony gładka(zewnętrzna). Cytuj
bazylms Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Dobrze, że różne firmy robią pojedyńcze ogniwa, bo gąski łatwiej wymienić, niż poprawiać całą kupę plastikowych wyprasek. Cytuj
plastikk Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Ha - uniwersalna ramka do ''niemczyzny'' w ''Nashornie'' też taka była. Swego czasu wypraski Bandai tłoczył jakiś chiński wytwórca zabawek.Za klikanaście złociszy kupowałem je na bazarku - te zabawki...z logiem Bandai na wypraskach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi