Tremac Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Nie wygląda źle, ale gąsienic w takim stanie nie powinno wkładać się do pudła - marnotrawstwo materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Pociesz się ,tej firmie to zdarzało się nagminnie. W 79 robiłem Shermana Bandai w cztery osiem i tez miałem pecha z gąskami . Jedna była z jednej strony gładka(zewnętrzna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Dobrze, że różne firmy robią pojedyńcze ogniwa, bo gąski łatwiej wymienić, niż poprawiać całą kupę plastikowych wyprasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Ha - uniwersalna ramka do ''niemczyzny'' w ''Nashornie'' też taka była. Swego czasu wypraski Bandai tłoczył jakiś chiński wytwórca zabawek.Za klikanaście złociszy kupowałem je na bazarku - te zabawki...z logiem Bandai na wypraskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi