nicer34567 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Witam Postanowiłem założyć warsztat Na razie Ty 154M Zvezdy w skali 1:72 Mam zamiar zrobić ją w malowaniu rządowym Maszyna została w około 20% zrobiona Przede mną droga dłuższa, niż detale, malowanie i kalki. Humbrole "pracują" u mnie, jako podstawki Kilka fotek: Pudełko: Samolot ogółem ( sorka za jakość, robione SE Zylo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Robisz zdjęcia po ciemku w komórce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicer34567 Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2011 Miałem latarkę a po ciemku po to, by lepiej było widać błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 co by się Rosjanie nie zorientowali, że to "nasza" Tutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 WitamPostanowiłem założyć warsztat Na razie Ty 154M Zvezdy w skali 1:72 Przeskalowałeś z 1:144 Zdjęcia faktycznie kozackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Czesc, wstaw odpowiednie fotki, albo osobiscie usune ten temat. Pozdr. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 A już miałem nadzieję, że Zvezda "siedemdwójkę" póściła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 co by się Rosjanie nie zorientowali, że to "nasza" Tutka On robi to w tajemnicy w lesie ,w noktowizorze , żeby Rosjanie nie spostrzegli się , wiesz ile ryzykował ,żeby zrobić to zdjęcie?! to są jakieś jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 To są foty z Rosyjskiego bunkru obok bazy wojskowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Miałem latarkę a po ciemku po to, by lepiej było widać błędy. Chyba jakaś kpina....tzn. Żart z szacownego grona?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Chyba jakaś kpina....tzn. Żart z szacownego grona?? Miał świecić latarką w hangarze pełnym Rosjan z kałachami ?Żarty sobie robisz, ciesz się ,że masz cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Dobra, temat zamykam, bo sie robi jazgot. nicer34567 - zrob dobre fotografie, jezeli bedziesz chcial je opublikowac napisz na moje pw. Temat sie odblokuje. Pozdr. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi