EDI Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Witam chciabym poddać pod ocenę mojego Nashorna firmy AFV jako urozmaicenie dodałem kilka figurek dragona + 1 tamiya. Podstawka jest z steropianu obsypana piaskiem i siknięta lakierem do włosów,trawa z pędzla+posypka. Drzewko skręcone z drutu i oblepione gipsem budowlanym. Całość malowana farbami Gunze. Reszte zdjęć dołożę w późniejszym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Za fotosika powinien być ban dożywotni -.- a tak to bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 bardzo ładnie Popieram, tylko ta sycha trawa troche zbyt prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejooo Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 podobają mi się te bambetle w środku i obicia ale jest jak na razie za mało fotek żeby stwierdzić coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 brakuje lepszych zdjec zeby definitywnie ocenic ale wyglada na to ze model bardzo ladnie a podstawka średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Prawda,model widać na dopracowany ale już podstawa zrobiona na szybkiego co psuje ogólny odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Model ładny, a reszta niestety wygląda słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 A jak nie fotosik to co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 A jak nie fotosik to co polecacie ? Własny mały wykupiony serwerek np. w D2. Wracając do tematu, model działka bardzo mi się podoba (piąteczka z plusikiem), ale starym zwyczajem dowalę się do podstawki (3=). Wszystko cały i ładnie, a tu sru jakaś wyliniała szczotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2011 Mam prośbe można jaśniej z tym serwerem D2, bo jestem zielony w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Mam prośbe można jaśniej z tym serwerem D2, bo jestem zielony w tym temacie Oczywiście, D2 to firma: http://d2.pl (cena=opłata roczna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2011 Kolejne fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Ja polecam Picasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Ładnie wyszło. Jedyne co mi się nie podoba to za dużo obić na w okolicach osłony działa - patrz zdjęcie od przodu. Ale to subiektywne odczucia. Możesz przy okazji napisać coś o samym modelu? Jak wykonanie i sklejalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 Musze powiedzieć że sam model mile mnie zaskoczył. Był to mój pierwszy kontakt z firmą AFV i odczucia jak najbardziej pozytywne w pudle trochę blaszek lufa metalowa. Na plus zaliczył bym: szczegółowość wykonania odlewu ( kupiłem blaszki do modelu Dragona i nie wszystkie wykorzystałem bo nie bardzo był sens usuwania części plastikowych, lub szlifowania odlewu ) sklejony praktycznie bez szpachlówki ( z mojej winy musiałem użyć) fajnie rozwiązania ( bandaże na koła osobno, klejone ruchome zawieszenie możliwość wyboru opcji itp.) czytelna instrukcja Minus: Gąsienice – gumowe sztywne jak diabli jak by z innego modelu ( psują cały efekt ruchomego zawieszenia) Ogólnie rzecz biorąc model sklejałem rekreacyjnie i naprawdę wart polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 Dodam jeszcze że cena też nie jest wygórowana na pewno model jest tańszy od Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Należy dodać też że model Dragona jest uboższy w detale, dlatego jest do niego tyle blach. Na AFV-ie detale są dobrze odlane, dlatego większość blaszek jest nie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi