TransTech Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 SCANIA 142H \8/ Ta scania była chyba robiona przed tą co teraz mam 164l, już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 SCANIA 142H \8/ Ta scania była chyba robiona przed tą co teraz mam 164l, już nie pamiętam. Ile ty masz lat,nie zrozumiałem nic z twojego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Coś kolo 88 lat bo ma sklerozę i nie pamięta kiedy model składał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Szkoda że robiona z pudełka ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Generalnie to na tych najwazniejszych zdjeciach to niewiele widac poza trawa. Czemu nie zrobisz jakis naprawde porzadnych fotek np. na jakims stoliku, albo na czymkolwiek co by nie rozpraszalo uwagi ogladajacego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi