Christophorus21 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Witam! Mam taki problem... Chcę wzbogacić mojego 7tp figurkami polskich pancerniaków z 39r. Skąd ich wziąć? Nie mam na myśli tych od Adalbertusa... Chciałbym je "przerobić" z jakiś innych... Co ewentualnie byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bordawski Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 ostatnio widziałem taki model francuskiego czołgu Hotchkiss H-35 / H-39 zdaje się że to stary model hellera tam były 2 figurki pancerniaków nie jestem specem od umundurowania ale wydaje mi się że by się nadały na polaków, koszt większy niż same figurki ale masz do tego jeszcze czołg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 Mhm... Dzięki za pomysł;) Rozejrzę się za tym czołgiem... A może jeszcze jakieś inne pomysły mają szanowni forumowicze??;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Są polscy pancerniacy z 1939 z M-Model w skali 1/35 (żywica): Oraz mechanicy Nie najlepiej prezentują się na tych zdjęciach, ale widziałem je w innym wykonaniu o niebo lepiej prezentują się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2011 Też ich widziałem w "realu" I chyba się na nich zdecyduję... Dzięki wszystkim za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2011 "Odgrzewam" nieco temat... Znalazłem dzisiaj coś takiego: http://www.s-model.lap.pl/esklep_php/product_info.php/cPath/23/products_id/67 Czy ktoś już miał z nimi styczność?? Co o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bordawski Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 ja nie miałem ale dzięki za ten link przyda mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Tak samo, nawet nie widziałem ich na lepszej fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2011 No i co Panowie na nich powiecie?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bordawski Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 ja przypuszczam że jak skończe aktualny model to skorzystam z tego sklepu ceny są fajne, modele żywiczne, a polskie figurki trudno znaleźć wogule a w znośnej cenie szczegulnie, szkoda tylko że takie kiepskie pozycje mają prawie wszyscy na baczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 Co do pozycji... Rzeczywiście trochę kiepskie... Ale przy odrobinie wprawy można je "przemodelować"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi