pioter Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Witam Jako ze juz sie poskladaly (dzis w BRD dzien wolny), wrzucam kilka fotek. Sklejalnosc jak zwykle b.dobra, chociaz mam kilka uwag: -slabe spasowanie mocowania zawieszenia do kadluba (otwory za duze) -nie zaznaczone miejsce giecia na blaszkach (metoda prob i bledow) -gesienice do Chi-Ha na moj gust za krotkie (u japoncow wisialy ). Przy delikatnym (na serio) naciaganiu w dwoch miejscach pekly. Czyli poprostu weekendowe modele, pomilajac malowanie Konwersje juz u odlewnika Czekalem tylko na wielkosc otworow pod wierze Quote
plastikk Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Moja ulubiona Chi - Cha z ramową antenką...mikrus też pikny. Quote
Panzer4 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 U Ciebie już są a ja czekam ciągle na info z Martoli :( Quote
pioter Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Ha-Go mialem juz tydzien temu, Chi-Ha przyszedl w sobote Tylko troche dziwne, maly byl drozszy Quote
Recommended Posts