pioter Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Witam Jako ze juz sie poskladaly (dzis w BRD dzien wolny), wrzucam kilka fotek. Sklejalnosc jak zwykle b.dobra, chociaz mam kilka uwag: -slabe spasowanie mocowania zawieszenia do kadluba (otwory za duze) -nie zaznaczone miejsce giecia na blaszkach (metoda prob i bledow) -gesienice do Chi-Ha na moj gust za krotkie (u japoncow wisialy ). Przy delikatnym (na serio) naciaganiu w dwoch miejscach pekly. Czyli poprostu weekendowe modele, pomilajac malowanie Konwersje juz u odlewnika Czekalem tylko na wielkosc otworow pod wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Moja ulubiona Chi - Cha z ramową antenką...mikrus też pikny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 U Ciebie już są a ja czekam ciągle na info z Martoli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 Ha-Go mialem juz tydzien temu, Chi-Ha przyszedl w sobote Tylko troche dziwne, maly byl drozszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi