Fistaszek Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Witam. Dość dawno nic nie prezentowałem na forum i dlatego postanowiłem pokazać mój ostatni model. Zapraszam do oglądania i krytykowania. Przepraszam za jakość zdjęć ale na chwilę obecną nie dysponuję dobrym aparatem fotograficznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Brawo za tematykę - rzadki model w rzadkim malowaniu i to jak najbardziej słusznym. Szkoda tylko że nie popracowałeś nad płatem - sklejka na modelu nie wygląda zbyt przekonująco. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistaszek Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 Raz na jakiś czas robie sobie modelik odmienny od innych, czyli bez khaki, RLM'ów, innych szarobrudnych malowań. Wybór modelu i malowania nie mógł być inny. Co do płata masz racje, próbowałem lecz ten płat pokonał mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Ciekawy samolot, rzadki temat . Zdjęcia nie takie złe, ale linkowanie do fotosika uważam za dopust boży Można przecież tak Nie, nie można tak podlinkować. Fotka jest za duża. gulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Bardzo lubię ten samolot, bo jest ładny i ciekawy jak również ze względu na to, że ma spore zasługi dla polskiego lotnictwa (o czym niestety coraz mniej się pamięta...). Uwagi mam podobne jak poprzednicy, a od siebie dodam jedynie to, że nieco sztucznie wyglądają gwiazdy silników oraz śmigła. Poza tym model naprawdę fajnie się prezentuje i cieszy oko także dzięki temu, że jak sam to ująłeś jest to: (..)modelik odmienny od innych, czyli bez khaki, RLM'ów, innych szarobrudnych malowań. Duży plus za pomysł, trochę mniejszy za zdetalowanie. Oby więcej takich maszyn na forum! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistaszek Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2011 Mój domowy haker chyba sie nauczył jak wstawiać zdjęcia.Obiecuje, że następne będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi