imt Napisano 29 Kwietnia 2007 Share Napisano 29 Kwietnia 2007 Wprawdzie do nowości model nie należy, ale otrzymałem info od Kol. Zamira, że taki in-box by się przydał. Jak zwykle w tej skali pierwsze co rzuca się w o czy to wielkość pudełka. Doprawdy jest spore To co zobaczymy po jego otwarciu dopiero może nas wprawić w zdumienie. Części w liczbie powyżej 880 na 19 ramkach oraz luzem (przezroczyste, metalowe, gumowe, Dwa arkusze kalkomanii wielkości A3 i A4, nie wspominając o instrukcji w zeszycie 40 stronicowym. Zestaw umożliwia wykonanie jednej z trzech wersji malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 29 Kwietnia 2007 Share Napisano 29 Kwietnia 2007 Dzięki za in boxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 Wielkie dzięki Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 22 Lutego 2008 Autor Share Napisano 22 Lutego 2008 Witam na forum kolejnego "32 skalowca" Ale do tematu: ale w sumie nie wiem czym jeszcze różni sie od tego przedstawionego w in-box'ie? Wprawdzie nie widziałem tego modelu ale przypuszczam, że różni się tylko kalką. Gdybyś chciał pomalować model w sposób bardziej indywidualny to polecam wybranie i zakup osobnego zestawu kalkomanii. Kol. jarex15 z tego co zauważyłem zakupił ten sam zestaw i pewnie niebawem zacznie relację. viewtopic.php?t=1024&postdays=0&postorder=asc&start=1695 Chcę też kupić F-16(Academy) i F-14 (Tamiya) i tu też prośba o "za i przeciw". No ale to inna bajka i może założe inny temat na forum... in-box viewtopic.php?t=2100&highlight=f16 dodatki: kabina viewtopic.php?t=2287&highlight=f16 podwozie viewtopic.php?t=2284&highlight=f16 dawno nie aktualizowana relacja viewtopic.php?t=2106&start=0 In-box F-14 powinien być niebawem (jak dotrze przesyłka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobby Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Cześć!Tego Tomcata kupisz za ok 300pln(łącznie z transportem) w hobbyeasy.com,o ile już go nie masz. Ja kupiłem u nich ok. 30 modeli za połowę tego co wydałbym w Polsce. Pozdrowienia Robert P.S.Ja chcę z kolei kupić F-4c/d tamiyi w 1:32. F-16 Academy super recenzje i kapitalna cena za wyjątkową jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi