dak3000 Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Witam serdecznie chciałbym was zaprosić do obejrzenia, a zarazem skomentowanie mój ostatni projekt. W tym projekcie jest kilka rzeczy które wykonywałem po raz pierwszy jak np. użycie blaszek do wnętrza kabiny lub nanoszenie obić ... ale jakoś to wyszło ja sam traktuje każdy nowy projekt jako doskonalenie swych świeżych umiejętności dla kolejnego nowego projektu. Nad mienie tylko że to jest mój 5 model odkąd zacząłem przygodę z modelami. Pozdrawiam i zapraszam do komentowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Witaj. A no fajny bzyczek Pasy z fototrawionki ładnie ułożone, reszte kabiny niestety słabo widać. Kamo ok, trochę za bardzo się błyszczy no a wózek wygląda jak kamuflaż pustynny :P obicia musisz jeszcze poćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Obicia na wózku, dająca po oczach połyskująca powierzchnia samolotu, nierówno osiadły wash i zanieczyszczone oszklenie to główne mankamenty Twojego projektu. Jest baza do ciekawych i efektownych modeli w przyszłości, ale Twój warsztat wymaga jeszcze sporo pracy. Powodzenia w następnych projektach! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi