klima1 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Oto mój pierwszy od długiego czasu model. Jak na razie wygląda tak, jak na obrazkach poniżej. Widać, że czeka mnie jeszcze kilka poprawek przy nim, ale już teraz chcę się nim pochwalić. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Fajny, tylko... Nie powinien być w galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Mam zastrzeżenia do washa/brudzenia. Jest trochę za obszerny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2011 Mam zastrzeżenia do washa/brudzenia. Jest trochę za obszerny. No wiem, wiem. Tylko że nie mam pomysłu co z tym zrobić, a w dodatku na żywo podoba mi się taki jaki jest. Chyba wezmę chusteczkę, nasączę w rozcieńczalniku i powycieram gdzieniegdzie. Ale zważywszy na fakt, że to wszystko takie malutkie, obawiam się porażki. Pierwszy raz robię "washa", zatem myślę, że jestem nieco usprawiedliwiony? Poza tym, chcę jeszcze dodać washa w okolicach zawieszenia, bo ten, który dałem w tej okolicy (umbra naturalna) jest praktycznie niewidoczny na tle farby. Może tego nie widać na zdjęciach (celowo zresztą), ale zastosowałem też taktykę soli kuchennej - również po raz pierwszy. Najpierw cały czołg popryskałem panzergrauem, potem naniosłem w wybranych miejscach sól i prysnąłem żółtym. Dzięki temu wiem już, na co należy zwrócić uwagę przy stosowaniu tej metody i czego nie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 A więc ze względu na skalę lepiej go zostaw. Ewentualnie przy następnym daj mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi