wojtek Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Model z AFV, bez waloryzacji na gumowych gąskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Walni dokładniejsze fotki reflektora i okablowania, baterii. Przyda mi się do KT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 2 Maja 2007 Autor Share Napisano 2 Maja 2007 Za wiele tego okablowania tu nie ma. Można nawet powiedziec , że nie ma wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Witam Nie ukrywam, że podoba mi się Twój model, tylko gąski zaraz za kołem napędowym dziwnie wiszą ... chyba trochę za bardzo. Powiem szczerze, że robię przymiarki jeszcze do 3 eSdeKów 251 ... między innymi będzie też UHU Afv Club`u SdKfz z mostami, również Afv oraz jakaś wersja "D" ... nasza powstańcza "STARÓWKA" ... Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 gąski zaraz za kołem napędowym dziwnie wiszą ... chyba trochę za bardzo. Opanować te gumy to wyzwanie. Jak ja niecierpię AFV. Dragon lepszy ( subiektywnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 ... Dragon lepszy ( subiektywnie ) Witam. No myślę, bo z opinii jakie słyszałem to AFV ma dużo lepszą poprawność wymiarową. Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 Możliwe, ale Dragon w przypadku np. sd.kfz.251 ma tą przewagę, że daje pracujące gąski a nie gumisie, metalowe ograniczniki a tu mamy plastik fatalnej jakości i wiele innych rzeczy. Sklejalność AFV jest krótko mówiąc ...hmmm "upierdliwa" . Generalnie sie mi nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi