tees Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Witam. W przerwie nad pracami nad Mi-8 656 zrobiłem sobie odskocznie i zlepiłem Mi-8 w wersji VIP. No morze nie dokońca bo ten 636 to nie salonka ale o podwyższonym standardzie wnętrza. Model to Zwezda 1/72. bez żadnych udziwnień. Oto co wyszlo: Noto ja dalej robię tego 656 by nie wyjśc z wprawy. Pozdrawiam. Darek Quote
kajtiii Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Merytorycznie nie wiem, nie znam się, zarobiony jestm ;) Ale ogólne wrażenie robi bardzo pozytywne Może oprócz widocznych parchów w farbie... Ogólnie dużo fajne Quote
tornado Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ładny ale jako "cywil" chyba ma za mały połysk Quote
crustian Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ja tam nie będę się wymądrzał ale "cywilny" to on nie jest. Mnie sięm podobuje. Quote
tornado Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ja tam nie będę się wymądrzał ale "cywilny" to on nie jest. " cywilny w sensie, że nie bojowy a do przewozu pasażerów Quote
crustian Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Faktycznie Pepsi masz dobry wzrok zawias powinien być w polu szachownicy, chyba naprawienie nie będzie trudne.Ale i tak model mie się podobuje. Quote
tees Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Witajcie . Dziękuje bardzo za wszelkie uwagi na temat modeliku. Samo malowanie takie jak mi wyszlo to powstało dopiero za trzecim podejściem. Utrzymanie tych wszystkich lini czerwonych w symetrii jest nie lada wyzwaniem. Co do umiejscowienia szachownic to tak wyszło ponieważ te które są w zestawie Kagero są nieco za male. To nawet widać na fotkach porównawczych modelu i oryginału. Jak bym je nie ulożył to i tak by nie były tak jak to powinno być. Pozdrawiam Darek P.S. Powoli nadlatuje AN-2 SP-ANI. Quote
Recommended Posts