Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

W przerwie nad pracami nad Mi-8 656 zrobiłem sobie odskocznie i zlepiłem Mi-8 w wersji VIP. No morze nie dokońca bo ten 636 to nie salonka ale o podwyższonym standardzie wnętrza. Model to Zwezda 1/72. bez żadnych udziwnień. Oto co wyszlo:

7a1edcbdccab3279m.jpg 2787c6ae9d2cd4ebm.jpg 7ecc51627d5de588m.jpg 7cfe056c2dc43dc1m.jpg

79cc9934e3729409m.jpg b4d523f599b499bbm.jpg aa79964cfdf35996m.jpg 4986ad556f29b332m.jpg

Noto ja dalej robię tego 656 by nie wyjśc z wprawy.

Pozdrawiam.

Darek

Posted

Merytorycznie nie wiem, nie znam się, zarobiony jestm ;) Ale ogólne wrażenie robi bardzo pozytywne Może oprócz widocznych parchów w farbie... Ogólnie dużo fajne

Posted

Ładny ale jako "cywil" chyba ma za mały połysk

Posted

Ja tam nie będę się wymądrzał ale "cywilny" to on nie jest. Mnie sięm podobuje.

Posted
Ja tam nie będę się wymądrzał ale "cywilny" to on nie jest.

" cywilny w sensie, że nie bojowy a do przewozu pasażerów

Posted

Faktycznie Pepsi masz dobry wzrok zawias powinien być w polu szachownicy, chyba naprawienie nie będzie trudne.Ale i tak model mie się podobuje.

Posted

Witajcie .

Dziękuje bardzo za wszelkie uwagi na temat modeliku.

Samo malowanie takie jak mi wyszlo to powstało dopiero za trzecim podejściem. Utrzymanie tych wszystkich lini czerwonych w symetrii jest nie lada wyzwaniem. Co do umiejscowienia szachownic to tak wyszło ponieważ te które są w zestawie Kagero są nieco za male. To nawet widać na fotkach porównawczych modelu i oryginału. Jak bym je nie ulożył to i tak by nie były tak jak to powinno być.

Pozdrawiam

Darek

P.S.

Powoli nadlatuje AN-2 SP-ANI.