tees Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 Witam. W przerwie nad pracami nad Mi-8 656 zrobiłem sobie odskocznie i zlepiłem Mi-8 w wersji VIP. No morze nie dokońca bo ten 636 to nie salonka ale o podwyższonym standardzie wnętrza. Model to Zwezda 1/72. bez żadnych udziwnień. Oto co wyszlo: Noto ja dalej robię tego 656 by nie wyjśc z wprawy. Pozdrawiam. Darek Cytuj
kajtiii Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 Merytorycznie nie wiem, nie znam się, zarobiony jestm ;) Ale ogólne wrażenie robi bardzo pozytywne Może oprócz widocznych parchów w farbie... Ogólnie dużo fajne Cytuj
tornado Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 Ładny ale jako "cywil" chyba ma za mały połysk Cytuj
crustian Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Ja tam nie będę się wymądrzał ale "cywilny" to on nie jest. Mnie sięm podobuje. Cytuj
tornado Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Ja tam nie będę się wymądrzał ale "cywilny" to on nie jest. " cywilny w sensie, że nie bojowy a do przewozu pasażerów Cytuj
crustian Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Faktycznie Pepsi masz dobry wzrok zawias powinien być w polu szachownicy, chyba naprawienie nie będzie trudne.Ale i tak model mie się podobuje. Cytuj
tees Napisano 2 Lipca 2011 Autor Napisano 2 Lipca 2011 Witajcie . Dziękuje bardzo za wszelkie uwagi na temat modeliku. Samo malowanie takie jak mi wyszlo to powstało dopiero za trzecim podejściem. Utrzymanie tych wszystkich lini czerwonych w symetrii jest nie lada wyzwaniem. Co do umiejscowienia szachownic to tak wyszło ponieważ te które są w zestawie Kagero są nieco za male. To nawet widać na fotkach porównawczych modelu i oryginału. Jak bym je nie ulożył to i tak by nie były tak jak to powinno być. Pozdrawiam Darek P.S. Powoli nadlatuje AN-2 SP-ANI. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi