tees Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Witam. W przerwie nad pracami nad Mi-8 656 zrobiłem sobie odskocznie i zlepiłem Mi-8 w wersji VIP. No morze nie dokońca bo ten 636 to nie salonka ale o podwyższonym standardzie wnętrza. Model to Zwezda 1/72. bez żadnych udziwnień. Oto co wyszlo: Noto ja dalej robię tego 656 by nie wyjśc z wprawy. Pozdrawiam. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtiii Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Merytorycznie nie wiem, nie znam się, zarobiony jestm ;) Ale ogólne wrażenie robi bardzo pozytywne Może oprócz widocznych parchów w farbie... Ogólnie dużo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Ładny ale jako "cywil" chyba ma za mały połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Ja tam nie będę się wymądrzał ale "cywilny" to on nie jest. Mnie sięm podobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Ja tam nie będę się wymądrzał ale "cywilny" to on nie jest. " cywilny w sensie, że nie bojowy a do przewozu pasażerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Faktycznie Pepsi masz dobry wzrok zawias powinien być w polu szachownicy, chyba naprawienie nie będzie trudne.Ale i tak model mie się podobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 2 Lipca 2011 Autor Share Napisano 2 Lipca 2011 Witajcie . Dziękuje bardzo za wszelkie uwagi na temat modeliku. Samo malowanie takie jak mi wyszlo to powstało dopiero za trzecim podejściem. Utrzymanie tych wszystkich lini czerwonych w symetrii jest nie lada wyzwaniem. Co do umiejscowienia szachownic to tak wyszło ponieważ te które są w zestawie Kagero są nieco za male. To nawet widać na fotkach porównawczych modelu i oryginału. Jak bym je nie ulożył to i tak by nie były tak jak to powinno być. Pozdrawiam Darek P.S. Powoli nadlatuje AN-2 SP-ANI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi