Siwy Napisano 18 Marca 2006 Share Napisano 18 Marca 2006 A oto mój kolejny model, tym razem Morris w wersji cywilnej. Na początek parę fotek: tak bedzie wyglądał a to model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 19 Marca 2006 Share Napisano 19 Marca 2006 A nie lepiej w kultowym malowaniu z Jasia Fasoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano 19 Marca 2006 Autor Share Napisano 19 Marca 2006 O w morde niepomyślałem może nastepnym razem, bo na 1 Mini to sie chyba nieskończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 6 Kwietnia 2006 Share Napisano 6 Kwietnia 2006 Relacja zapowiada się bardzo ciekawie. Dopisuję się na listę ją śledzących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 6 Kwietnia 2006 Share Napisano 6 Kwietnia 2006 na początku fotki oryginału ... kolor taki jakiś popularny ... he he , nic jak za chwile pojawi sie relacja fojera i będziemy oglądać miniaka z .... kogutami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 A nie lepiej w kultowym malowaniu z Jasia Fasoli Właśnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 25 Lipca 2006 Share Napisano 25 Lipca 2006 Czołem, możesz powiedzieć jak wytoczyłeś ta butelkę, jest genialna! Idziesz z praca jak burza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Siwy, po której stronie przykleiłeś kierownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OldMan Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Siwy, po której stronie przykleiłeś kierownicę To Ty nie wiesz, że w W. Brytanii jest ruch lewostronny? A Mini jest samochodem jak najbardziej brytyjskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 To Jaś Fasola nie jest Czechem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 W razie jak model nie wyjdzie, to zawsze bedzie mozna zrobic dioramke z odcinka "Back to School"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Bryka Jasia Fasoli,całkiem fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 hmm, jak postępy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam... Przepraszam ze tak późno odpisuje ale niestety nie było mnie w domu 2 miesiące... :/ ale mniejsza z tym. 1) Co do butelek to znajdują sie w zestawie Hummer'a sanitarki (firma Academy), sam się zastanawiam po co one tam były . 2) fliper_nx - jak postępy? Hmm... trudno powiedzieć dawno go nie widziałem bo jakiś czas nie chodziłem na modelarnie, a teraz są wakacje więc też nie ma, jak na dzień dzisiejszy wnętrze jest skończone karoseria pomalowana wiec tylko poskładać przykleić elementy wykończeniowe i gotowy, ale musisz wziąść pod uwagę ze robie 4 modele i własnie biore sie za 5 (Mercedes Benz DLK 23-12 feuerwehr), jak tylko robota ruszy wrzuce fotki, mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie ;).... pozdrawiam Siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 oo a pokaż/podaj adres do tego merca ;) a tak pozatym również pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi