ireneusz Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Witam ,chciałbym pokazać jeden z moich starszych modeli a mianowicie F4U-1A w malowaniu VMF222 z grudnia 1943 r .Model w malowaniu ,,pudełkowym'' wzbogacony o zooma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Każda maszyna USMC cieszy bardzo moje oko Z innej beczki, proszę o info jak się składało ten zestawik bo osobiście szykuję się na Bird Cagea w wersji nocej z HC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 Troszkę kłopotów jest przy klapach(nie pasują w pozycji wychylonej),reszta bez problemu,kalki bardzo cienkie i pękają przy nakładaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Lipca 2011 Share Napisano 21 Lipca 2011 Witam Całkiem nieźle wykonany Corsair, choć oczywiście nie pozbawiony wad. Malowanie ok,powierzchnia lakiernicza gładka, oznaczenia oryginalne. Całkiem fajnie wyszły również okopcenia. To co mi nie pasuje to wymienione przez Ciebie kalkomanie, które nie dość, że się odznaczają, to jeszcze momentami prześwitują przez co psują ostateczny wygląd modelu. Trochę lepiej mogłyby również wyglądać obicia lakieru. Ogólnie model prezentuje się tak 50-50. Myślę, że wiele by zyskał, przy lepiej zrobionych zdjęciach. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi