TAPIR Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Witam wszystkich, Obecnie pracuję nad dwoma modelami jednocześnie jak w temacie w skali 1/35, hummer właściwie jest już gotowy do mazania pozostała mi właściwie jedynie wieża w guardianie i pytanko bo szukałem ale nie mogłem znaleźć oddzielnie do kupna wieży takiej samej jak ta widoczna na hummerze, jest w ogóle możliwe dostanie takiego zestawu?? Pozdrawiam PS więcej fotek wkrótce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 TAK, jest możliwość. Produkuje ją Legend Productions, wieża nazywa się chyba GPK(a z szybami O-GPK). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Możesz kupić następujące zestawy: LEGEND PRODUCTIONS - LF1227 - M1151 Detailing set LEGEND PRODUCTIONS - LF1196 - Humvee GPK set VOYAGER MODEL - PE35422 - Modern USMC HUMVEE M1151 w/IED (For ACADMY 13415) MIG PRODUCTIONS - MP35-269 - M1114 HUMVEE with Shielded MG Cupola LEGEND PRODUCTIONS - LF1203 - M1114 Humvee Conversion set Tutaj: viewtopic.php?f=124&t=17788 masz wykaz wszystkich dodatków do Humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Tam na pewno nie ma wszystkich - niestety zablokowanie edycji własnych postów skutecznie zniechęciło mnie do aktualizowania spisu na MW. Za to kompletny jest tutaj: http://www.humvee-models.com/viewforum.php?f=35 Bardzo czysto i ładnie sklejony Humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi