hank Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 http://www.jadarhobby.waw.pl/meister-chronicle-c-20_97_689.html?osCsid=54fde52c2337e1b85fcc5c1b195f94b3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Ja nie korzystałem ale poszukiwałem czegoś takiego. Jak zobaczyłem cenę to wolałem sam malować kamo. Pewnie byłyby duże problemy z ułożeniem tego na figurce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Ciekawa jaka to jest kalkomania termokurczliwa czy co??!!?? na wode to się ładnie nie spasuje na mundurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Niezła cena, to juz lepiej kupić zestawik farbek. Myślę, że z ułożeniem tego na figurce nameczysz się tak samo co byś ją malował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 No pewnie tak bo masz rację, że na wodę to byłby koszmar. Po prostu trzeba ją wypróbować. Ja nie mam kasy, żeby ją kupić. Teraz kolekcjonuje poradniki Payo. Wiesz, że wkrótce wyjdzie 9 numer z łańcuszkiem z Padrebooks? Wejdz na payo pl i zobacz zapowiedź tego nowego. Zapowiada się ciekawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 A jakie wymiary łańcuszka a tak apropo jak dobrze pójdzie moja pantera G znajdzie się w tym poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 http://www.payo.pl/bojowy09.html Poradnik modelarski - Pojazdy bojowe cz. 9 Numer w całości poświęcony malowaniu modeli. 68 stron, prawie 450 zdjęć pokazujących w szczegółach sposoby malowania modeli. 11 modeli: Famo King Tiger Half track M2A1 M-60 Pz. III Ausf. N Medium 3t coal engine KV-2 wieża KV-2 Pz. IV Ausf. J Jagdtiger Wydrukowano na papierze kredowym. Dodatek: dostarczony przez firmę Padrebooks odcinek łańcuszka. Łańcuszek pewnie mały ale zawsze coś. I jest b.dużo zdjęć. Fajna była płytka z poradnika numer 3. DVD a na niej pełno z wystaw fotek. Ktoś ma oprócz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 http://www.dws.org.pl/viewtopic.php?p=1269744&sid=8f80dae3ae3831683cc7dee63796be42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Na mojehobby.pl dość tanio sprzedają łańcuchy padrebook'a każdy rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Dzęki za link. Jak widzę jest to raczej normalna kalka. Jednak trzeba się napracować aby to nałożyć. Efekt końcowy jest ekstra ale zastanwiam się czy ktoś chciałby tak zrobić figurkę 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi