Piotr_P Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Fotki z Powsina. W razie potrzebnych zdjęć w sobotę (6.08.2011) jadę znowu więc jak ktoś coś potrzebuje to proszę o kontakt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Fajnie, dawaj więcej jak możesz, tylko że to nie jest wersja M3 (takiej nie mieliśmy) tylko UM-3K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 A ja bym poprosił o fotki prawej strony kadłuba od kabiny do nasady statecznika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Cześć i chwała za fotografie , ale czy nie można by , i tu prośba do Moderacji wrzucić tych fotek do działu Su-7/20/22 ? Prędzej czy póżniej nazbiera się materiału odnośnie Suczek i będziemy skakać po Forum w poszukiwaniach .Mamy fajny wątek o 21, niech powoli tworzy sie następny zbiór materiałow o Suczkach .[ to tylko tak moja mała propozycja -przychylę się do woli Większośći ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 prośby zostaną wysłuchane -oby pogoda dopisała ,póki co jest szansa. Co do reszty fotek to kilka jeszcze jest,tylko się śpieszyłem do obowiązków domowych i tyle wrzuciłem. Widzę ,że zainteresowanie jest więc proszę o konkretne punkty ,które chcecie ,żebym sfotografował PS co do wersji...szkoda ,że nie można poprawić postów bo bym zmienił,nie znam się dokładnie na wszystkich wersjach nowszych maszyn,lubię okres II w.ś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 dwa ostatnie to zdjęcia to z leżącej obok "suczki",chyba czeka na wielkie dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 A ja bym poprosił o fotki prawej strony kadłuba od kabiny do nasady statecznika.Pozdrawiam Cześć i chwała za fotografie , ale czy nie można by , i tu prośba do Moderacji wrzucić tych fotek do działu Su-7/20/22 ?Prędzej czy póżniej nazbiera się materiału odnośnie Suczek i będziemy skakać po Forum w poszukiwaniach .Mamy fajny wątek o 21, niech powoli tworzy sie następny zbiór materiałow o Suczkach .[ to tylko tak moja mała propozycja -przychylę się do woli Większośći ] Nie żebym był zazdrosny, ale czy nie wystarczy czasami przejrzeć forum?: viewtopic.php?f=65&t=1531 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 No jak będziesz w ten sposób wrzucał linki , to na pewno przejrzę . I była to tylko propozycja , a jak bym nie przeglądał to bym tego nie zauważył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Babcia, tu jest ten megawalkaround od su-22: viewtopic.php?f=65&t=1531 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 to ja sobie daruję przy takim obrocie sprawy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 OJ tak tamten walkaround jest niesamoiwity Piotr_P wrzucaj zdjęcia zawsze się przydadzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Leszek .Sz.-dzięki , nie mogąc otworzyć linka myślałem że to coś nowego Piotr _P- dawaj , nie przejmuj się .W ten sposób od czasów Da Vinciego , Michała Anioła , czy Matejki nie powstałoby już żadne dzieło. No i zobacz w jakim towarzystwie się znalazłeś Z Forum Miłośników Symulatorów Lotniczych-warianty podwieszeń Suki http://92.60.132.84/~apacz/smf/index.ph ... #msg257272 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Moderacjo Szanowna . Wydłużcie czas zmian podczas pisania postów .Sorry za linka .Za chiny nie mogę go poprawnie wpisać. W każdym razie na w/w Forum w temacie "Polskie Su-22 i nie tylko ..." skany z instrukcji wariantów podwieszeń Suki. Szok dosłownie .Jak ten samolot się odrywał od ziemi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2011 panowie za późno....z rana przed wyjazdem nie było już postów to pojechałem ;( i zdjęc suki brak....za to nowe są -MIga-15/ LIMów,IŁ-28,troszkę Su-7,głównie podwieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi