R_Mazzi Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Cześć Panowie Lotnicy. Na szybko pytanie jak w temacie. Jaki jest najlepiej spasowany model na rynku? Skala - 1/72, 1/144. Materiał - wtrysk. Temat - dowolny jednopłatowiec z wykluczeniem pasażerskich dorożek. Model ma być prosty, łatwy i przyjemny. Wymagane absolutne zero szpachli i wpychania detali na siłe. Modele revell'a, te do montażu bez kleju, odpadają, lipa straszna. Cena, no góra 50 ale im taniej tym lepiej. Ktoś ma jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Nie jestem jakimś wielkim ekspertem w tej dziedzinie, ale to może być w tym przypadku wielki plus. Popełniłem w życiu kilkanaście modeli samolotów i TEN zrobił swego czasu duże wrażenie na mnie właśnie jakością wykonania. A cena - jak widać, koło 30-35 złotych. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Dzięki za podpowiedzi. Kolega RAV zgadł. Młody wymyślił, że chce sobie samolot skleić. Plan jest taki, że ja mu części powycinam z ramek a co dalej z tym zrobi to już jego sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 mój młody (7 lat) skleja czołg :( ---- makabra co on robi ale lepsze to niż komp i ps3 --- niech rączki na przyszłość ćwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi