R_Mazzi Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Cześć Panowie Lotnicy. Na szybko pytanie jak w temacie. Jaki jest najlepiej spasowany model na rynku? Skala - 1/72, 1/144. Materiał - wtrysk. Temat - dowolny jednopłatowiec z wykluczeniem pasażerskich dorożek. Model ma być prosty, łatwy i przyjemny. Wymagane absolutne zero szpachli i wpychania detali na siłe. Modele revell'a, te do montażu bez kleju, odpadają, lipa straszna. Cena, no góra 50 ale im taniej tym lepiej. Ktoś ma jakieś pomysły? Cytuj
grzesioj Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Nie jestem jakimś wielkim ekspertem w tej dziedzinie, ale to może być w tym przypadku wielki plus. Popełniłem w życiu kilkanaście modeli samolotów i TEN zrobił swego czasu duże wrażenie na mnie właśnie jakością wykonania. A cena - jak widać, koło 30-35 złotych. pozdrawiam Grzesiek Cytuj
R_Mazzi Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Napisano 4 Sierpnia 2011 Dzięki za podpowiedzi. Kolega RAV zgadł. Młody wymyślił, że chce sobie samolot skleić. Plan jest taki, że ja mu części powycinam z ramek a co dalej z tym zrobi to już jego sprawa Cytuj
sabatms Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 mój młody (7 lat) skleja czołg :( ---- makabra co on robi ale lepsze to niż komp i ps3 --- niech rączki na przyszłość ćwiczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi