jark Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Mam do was pytanie.Jak sklada sie bolid F1,chodzi mi czy jest tam dużo takich malutkich części i jak sie sałada samochady osobowe.Jestem zainteresowany kupnem MB SLS AMG od RAVELL-A(dam link z tym mercem,może ktoś skladal i wie jakie są tam części.
copycat Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 A jest taki temat jak pytania pomocne przy budowie modeli. Jeśli nie masz zdolności manualnych i cierpliwości, to lepiej znajdź inne hobby. Zawsze znajdzie się jakaś drobna część, zwłaszcza w F1. Może lepiej kupić gotowy model bolidu.
Karol_Max Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Jeśli chcesz bolid F1 to najlepiej Revell chyba najmniejszy element to kierownica Ale nie kupuj tych najnowszych tam masz silnik i w ogóle prawie wszystko. Tak samo F1 Tamyi są dosyć skomplikowane. Co do cywilnych to ciężko jest coś takiego znaleźć, ale chyba ten Merc będzie raczej dobry.
jark Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Napisano 4 Sierpnia 2011 Copycat sory że to pisze tutaj ale jestem na tym forum od wczoraj i nie znalazlem takiego tematu.Więc polecacie mi tego AMG. Wielkie dzięki za podpowiedź.
koniu Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Popatrz sobie do działu IN-BOXów:http://modelwork.pl/viewforum.php?f=75. Jest tam zaprezentowane kilka modeli "efjedynek". Porównasz sobie wypraski ilość, jakość i szczegółowość części itd.
Rekomendowane odpowiedzi