MICHAŁ R Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam Szybki i bezstresowy wakacyjny projekt . Zmyłem farbę z starego modelu i dalej uczę się malować aerografem . Z wyniku jestem w pełni zadowolony . Zapraszam do komentowania : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Fajnie wygląda. Taki w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Kurde nie wiem dlaczego ale obojętnie kto wykona ferdinand, elefant zawsze wyglądają tak samo, poza tym jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Hmm ciężko ocenić. Kamo ma rozbryzgi farby i momentami jest niechlujne, ale z tym wszystkim model wygląda mimo wszystko dobrze i mi się podoba. Czysto technicznie to jest raczej średnio, ale model ma w sobie coś co sprawia, że jest wiarygodny, choć na pewnych ujęciach traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Hehe Dumo też mam nieraz takie wrażenie jako by były wręcz takie same... Ten tutaj wygląda fajnie oczywiście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHAŁ R Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam , dziękuje za uwagi i wasze opinie . Muszę się z wami zgodzić że mój model nic nie wnosi nowego do tematu bo również jestem zdania że większość modeli tego pojazdu jest podobna . Nie przejmowałem się zgodnością z oryginałem i nic nie poprawiałem . Kamuflaż momentami rzeczywiście mi nie wyszedł wciąż się uczę malować aerografem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi