skala72 Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Zapomniałem się pochwalić.. Po ostatnich moich wojażach stałem się szczęśliwym posiadaczem - chyba dwóch ostatnich na Świecie, zestawów modelu czołgu T-28 z załogą z serii "Winter War 1939-40" firmy ICM w skali 1/35. Poniżej fotki zawartości pudła tego "Very Rara" wśród modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Fajny Na szczęście zawsze można sobie kupić zwykłe t28 i do tego te same figurki w zestawie Red Army Infantry Poza pudełeczkiem wyjdzie na to samo. Na mnie też czeka potworek, nawet większy - t35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2011 T-35 też jest super, właśnie czekam na nie. Bo swojego za Chińskiego boga nie sprzedam, też VR (WW 39-40). Z modelami jest tak samo jak z figurkami, są UC, C, R i VR, niby to samo a jednak co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi