skala72 Napisano 10 Sierpnia 2011 Napisano 10 Sierpnia 2011 Zapomniałem się pochwalić.. Po ostatnich moich wojażach stałem się szczęśliwym posiadaczem - chyba dwóch ostatnich na Świecie, zestawów modelu czołgu T-28 z załogą z serii "Winter War 1939-40" firmy ICM w skali 1/35. Poniżej fotki zawartości pudła tego "Very Rara" wśród modeli. Cytuj
mae Napisano 10 Sierpnia 2011 Napisano 10 Sierpnia 2011 Fajny Na szczęście zawsze można sobie kupić zwykłe t28 i do tego te same figurki w zestawie Red Army Infantry Poza pudełeczkiem wyjdzie na to samo. Na mnie też czeka potworek, nawet większy - t35 Cytuj
skala72 Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Napisano 10 Sierpnia 2011 T-35 też jest super, właśnie czekam na nie. Bo swojego za Chińskiego boga nie sprzedam, też VR (WW 39-40). Z modelami jest tak samo jak z figurkami, są UC, C, R i VR, niby to samo a jednak co innego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi