Karol_Max Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam! Pierwszy model do mojej kolekcji Amerykańskich bombowców dwu i wielosilnikowych. Sam model to przepak AMT, część lini wgłębna część wypukła, jest możliwość zrobienia kabiny opuszczonej do lądowania i startu lub podniesionej w czasie lotu, można też zrobić końcówki skrzydeł opuszczone to lotu lub podniesione do lądowania. Prawie żadnych nadlewek, spasowanie jak na tek duże powierzchnie też jest bardzo ładne, ogółem model jak za taką cenę(99zł) jest godny polecenia, bo i wymiary robią wrażenie: 78cm I to co znajduje się w pudełku: I porównanie z Hurricanem robi wrażenie co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicola Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 No no, kawał plastiku ale historia samolotu chyba nie była za długa, prawda? Na youtube jest filmik jak lądują nim z zablokowaną golenią podwozia- robi wrażenie. Swoją drogą- ciekawy model italeri to także SR-71 Blackbird, ale niestety jeszcze nie mam go w kolekcji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Historia maszyny skończyła się 8 czerwca 1968 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Dokładnie.Wyprodukowano tylko dwie sztuki, w tym jedna uległe wypadkowi z F-104 Starfighter, najprawdopodobniej wpadł w ogromne zawirowania za nią i pilot stracił kontrolę nad F-104 i w nią wpadł. Co do Blackbirda to mam go i poszło na niego duużo szpachli ale efekt końcowy zapewne jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi